Προϊοντα
 
Ακτινοβολία
 
Προσωπική προστασία στην ακτινοβολία
 
Ακτινοβολία στη δουλειά
 
Γιατροί και θεραπευτές στην Ευρώπη
 
Electrosmog

Electrosmog

H  Πρόληψη της ακτινοβολίας στην πράξη
Βιολογία του Χώρου
Το να είμαστε γεμάτοι  υγεία και ενέργεια είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε. Φροντίζουμε καθημερινά με πολλά μέσα να έχουμε φυσική και ψυχική υγεία.  Πλούσια διατροφή, γυμναστική, ασκήσεις αναπνοής , καθαρό αέρα και άλλα.
Παρ’  όλ’ αυτά, πολλοί άνθρωποι  έχουν  να  κάνουν  με  “αόρατα” προβλήματα υγείας, για τα οποία  δεν  εντοπίζεται  η αιτία.
Αϋπνία, πονοκέφαλος, υψηλή πίεση, ανησυχία, στρες, μείωση της συγκέντρωσης, μυϊκά προβλήματα, αλλεργίες, υπερκινητικότητα, χρόνια  κόπωση (burnout). Όλα αυτά τα  συμπτώματα μας υποδεικνύουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο συχνά  δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ιατρικά. Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε  είναι η επιρροή της ακτινοβολίας.  Τα τελευταία  χρόνια,  έρευνες που έχουν γίνει ανά τον κόσμο πιστοποιούν επίσημα την αρνητική επιρροή της ακτινοβολίας στον ανθρώπινο οργανισμό.  Είναι γεγονός ότι τα επόμενα  χρόνια οι ασθένειες που θα προέρχονται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία θα είναι η  μάστιγα της εποχής!

Διάφορα είδη επιβάρυνσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
Τα τελευταία δέκα χρόνια, έχουν αυξηθεί  ραγδαία οι ηλεκτρικές συσκευές στο περιβάλλον  και  το σπίτι μας,  στις οποίες εκτίθεται ο άνθρωπος όπως  ηλεκτρικές κουβέρτες, ηλεκτρικό  ξυπνητήρι (ράδιο), κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση, ηλεκτρονικοί υπολογιστές,  LCD,  wireless routers,  Dect (ασύρματο τηλέφωνο), GSM και UMTS κεραίες.
Δεν  μπορούμε πλέον να φανταστούμε  τη  ζωή μας χωρίς αυτά. Θέλετε να γνωρίσετε  τι πρέπει να κάνετε για να εντοπίσετε την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση και να μειώσετε τις επιρροές  απ’  το σπίτι και τον οργανισμό σας ;
Μετρήστε το!

Εlectrosmog & Electrostress

Από το  Εlectrosmog  μπορείτε να αποκτήσετε  Electrostress.  Electrostress  δημιουργείται όταν παράγεται, μεταφέρεται και χρησιμοποιείται  ρεύμα (όταν υπάρχει ηλεκτρική τάση, όταν  το  ηλεκτρικό ρεύμα  είναι αναμμένο και όταν οι κεραίες εκπέμπουν).

Κάθε καλώδιο, κάθε πρίζα, όλες οι κεραίες και οι πυλώνες δημιουργούν  μαζί με τη χρησιμότητά τους και αρνητικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό συμβαίνει διότι  δημιουργούνε  ηλεκτρικά, μαγνητικά  και  ηλεκτρομαγνητικά  πεδία.
Επειδή το  Εlectrostress δεν είναι χειροπιαστό, δηλαδή  δεν είναι ορατό, δεν μπορούμε  να αποδείξουμε στους γιατρούς ότι υφίσταται.  Πολύς  κόσμος έχει συμπτώματα απ’  την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τα οποία   δεν εντοπίζονται ιατρικά  και  σημειώνονται  συνήθως  ως ψυχικά προβλήματα.

Θεραπευτές Ακτινοβολίας και Βιολόγοι Σπιτιών   (Home Biology)  δύο νέες ειδικότητες της τεχνολογικής εποχής
Βιολόγος Σπιτιών  : «Δημιουργεί  υγιεινό περιβάλλον σε σπίτια που επιβαρύνουν παθολογικά και  ψυχικά τον ανθρώπινο οργανισμό».
Γίνονται μετρήσεις σπιτιών, με επαγγελματικά, πιστοποιημένα  συστήματα μέτρησης,  για εντοπισμό γεωπαθητικών επιβαρύνσεων, ηλεκτρομαγνητικών πεδίων κλπ.
Θεραπευτής Ακτινοβολίας :  μετράει εάν υπάρχει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ή γεωπαθητική επιβάρυνση στο κυτταρικό σύστημα του ανθρώπου και σε τι ποσοστό .
Για τούς περισσότερους  γιατρούς  το θέμα  Εlectostress  είναι  ακόμα  άγνωστο.  Κατά τη διάρκεια της  μαθητείας  τους  δεν είχαν κάποιο μάθημα σχετικό με αυτό. Σήμερα όμως στο ιατρείο τους  έρχονται συχνά αντιμέτωποι  με το ζήτημα αυτό, αλλά δυστυχώς  δεν το αναγνωρίζουν. Το Εlectrostress  εντοπίζεται μόνο με  μέτρηση από ειδικά μηχανήματα και εξαλείφεται με ειδικές φυσικές  μεθόδους . Στην  Ευρώπη  το φαινόμενο της ακτινοβολίας και των  παρενεργειών  της ,  είναι αποδεκτό.  Αναγνωρίζουν  ότι η ακτινοβολία αρρωσταίνει τον άνθρωπο.  Στην Ολλανδία η μέθοδος μέτρησης ακτινοβολίας της Floww International  έχει αναγνωριστεί από τον Ιατρικό Σύλλογο , την χρησιμοποιούν και  τη στηρίζουν.
Σήμερα υπάρχουν γιατροί  και ειδικοί θεραπευτές ακτινοβολίας, που  με τη βοήθεια ειδικών συστημάτων μέτρησης, μπορούν να εντοπίσουν και να καταγράψουν εάν υπάρχει επιβάρυνση από ηλεκτρομαγνητική ή γεωπαθητική ακτινοβολία στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τα συμπτώματα που σχετίζονται με το χώρο του ύπνου, τα οποία μειώνονται σταδιακά μετά την αφύπνιση  και την αλλαγή χώρου είναι τα εξής : κούραση, κράμπα, πιασμένες και  πονεμένες αρθρώσεις, νευρικότητα και εσωτερική ανησυχία, πονοκέφαλος,  ναυτία, μωρά που συνεχώς κλαίνε , ούρηση κατά τη διάρκεια του ύπνου.  Όταν δεν εντοπίζονται παθολογικά αίτια , αυτά τα συμπτώματα, ιατρικά  αντιμετωπίζονται  ως ψυχοσωματικά.
Πρόληψη
Με λίγα απλά βήματα μπορούμε να εντοπίσουμε και να μειώσουμε την επιβάρυνση της ηλεκτρομαγνητικής  και γεωπαθητικής ακτινοβολίας στον οργανισμό.  Αρχικά μειώστε και απομακρύνετε όλες  τις  ηλεκτρικές  συσκευές από την κρεβατοκάμαρα.  Απενεργοποιείστε πάντα το κινητό τη νύχτα. Αντικαταστήστε το ασύρματο τηλέφωνο με το ενσύρματο. Βγάλτε το φις απ’  την πρίζα απ’  τα πορτατίφ. Εάν παραμένουν τα συμπτώματα, επισκεφτείτε ένα ειδικό θεραπευτή ακτινοβολίας, για να εντοπίσει την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση, καθώς και το ποσοστό της ακτινοβολίας στα κύτταρά σας, ακόμα  και στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας.  Θα σας  ενημερώσουν με ποιό τρόπο μπορείτε να προστατευτείτε από  την επιβάρυνση της ακτινοβολίας και τα συμπτώματά της.  Ανάλογα με  την περίπτωσή σας, υπάρχει και η αντίστοιχη αντιμετώπιση.