Προϊοντα
 
Ακτινοβολία
 
Προσωπική προστασία στην ακτινοβολία
 
Ακτινοβολία στη δουλειά
 
Γιατροί και θεραπευτές στην Ευρώπη
 
Electrosmog
 
Videos

Τα προϊόντα  Floww σε προστατεύουν από την ακτινοβολία
Πατήστε εδω για να δείτε σχετικές έρευνες για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας

 

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ)
Μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Στις Μετρήσεις Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το ταχυδρομικό σας κώδικα και να δείτε τι κεραίες υπάρχουν στην περιοχή σας.


Η ακτινοβολία γύρω μας αυξάνει συνεχώς,  με έμφαση στους  πυλώνες  υψηλής τάσης , τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα  δορυφορικά πιάτα   και  τα ασύρματα δίκτυα. Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι σήμερα, παρουσιάζουν συμπτώματα κόπωσης, πονοκέφαλο,  στρες και άλλα.

Η εταιρεία  Floww International δημιούργησε προϊόντα  με σκοπό  να φέρει σε αρμονία τα συμπτώματα και να εξουδετερώσει τα ενοχλήματα,  που προέρχονται από  μη ιονίζουσα ακτινοβολία στον άνθρωπο, στα ζώα, στη φύση και το περιβάλλον. 

Η ακτινοβολία είναι γεγονός.  Αλλά είναι ένα γεγονός,  το οποίο μπορεί να βλάψει την υγεία των ανθρώπων και  το οποίο διαπιστώνεται συνεχώς από έρευνες ανά τον κόσμο. Η ακτινοβολία είναι μια αρνητική παρενέργεια,  που προέρχεται κυρίως από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα και συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ., τα οποία μας διευκολύνουν στην καθημερινή μας ζωή και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτά.   Η  FLoww International  ξεκίνησε ψάχνοντας για μια λύση.  Οι ιδρυτές  Μarc Schlechtl  & Jim Wagenaar αποφάσισαν να μη δουλέψουν πάνω στις πηγές ακτινοβολίας, αλλά με την ακτινοβολία που προέρχεται απ’ αυτές τις πηγές, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν άνετα να ζούνε και να δουλεύουν χρησιμοποιώντας την νέα τεχνολογία, χωρίς να επηρεάζεται η υγεία τους.

Εναρμόνιση
Τα προϊόντα FLoww  λειτουργούν  ως εξής :   δεν  καταπολεμούν την υπάρχουσα  ακτινοβολία, αλλά τη μετατρέπουν  (αρμονίζουν) και τη χρησιμοποιούν. Τα μικροσκοπικά ηλεκτρονικά στοιχεία (κύκλωμα των ηλεκτρονικών στοιχείων) αντιδρούν στην ακτινοβολία, η  οποία προέρχεται από μία ή περισσότερες πηγές και δονούνται μαζί  με την ακτινοβολία (συντονισμός). Μ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργείται  ένα προσωπικό πεδίο. Αυτό το πεδίο εναρμονίζει την ακτινοβολία. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Floww  αισθάνονται ήδη απ’  την πρώτη βδομάδα πιο ενεργητικοί και πιο ήρεμοι,  έχουν καλύτερο ύπνο και τα παράπονα για κούραση  ή πονοκεφάλους εξαφανίζονται.

floww radiation protection

Βιοτεχνολογικα Προϊόντα FLoww
Τα προϊόντα FLoww  υπάρχουν σε μέγεθος  τσέπης, για μία ολική σωματική προστασία, η οποία είναι προσωπική. Επίσης  υπάρχουν και προϊόντα για την ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό τηλέφωνο, Νitendo κλπ.,  όπως και για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και την τηλεόραση. Για το σπίτι και το γραφείο δημιουργήθηκε ένα σύστημα εξισορρόπησης, το οποίο τοποθετούμε  σε ειδικά  σημεία του σπιτιού (στις σωλήνες του καλοριφέρ, του ρεύματος και του νερού). Υπάρχουν επίσης και προϊόντα  Floww Drops (σταγόνες αποτοξίνωσης) τα οποία δημιουργήθηκαν για να εξισορροπήσουν τη διαταραχή / δυσλειτουργία που έχει δημιουργηθεί  στο κυτταρικό σύστημα  του οργανισμού από την μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι μετά από την αποτοξίνωση με  Floww Drops ,  αισθάνονται περισσότερο ενεργητικοί και  πιο ήρεμοι .

Τιμοκατάλογος προϊόντων Floww.

 

Floww Drops
Floww Drops δημιουργήθηκαν  για να εξισορροπήσουν τη διαταραχή / δυσλειτουργία που έχει δημιουργηθεί  στο κυτταρικό σύστημα  του οργανισμού από την μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να υποστεί δυσλειτουργίες, όταν είναι εκτεθειμένος  συχνά ή μόνιμα σε  επιβαρυμένο περιβάλλον από ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική  ακτινοβολία.  Σ’  αυτή την περίπτωση ο οργανισμός έχει υποστεί τη λεγόμενη «ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση». Τα  Floww Drops  έχουν σκοπό να την μειώσουν.  Μετά από την αποτοξίνωση με Floww Drops, επαναλαμβάνουμε το test ακτινοβολίας  διαπιστώνοντας τη σημαντική μείωσή της ακτινοβολίας ποσοστιαία..

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

   

Mobile Floww
To Mobile Floww  τοποθετείται στο πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου, με  προτίμηση  να βρίσκεται στο ύψος της ενσωματωμένης κεραίας του κινητού. Το Mobile Floww  δημιουργεί ένα ασφαλές  πεδίο  Floww  μετατροπής  της ακτινοβολίας  γύρω στους  50 πόντους.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

   

Screen Floww
Το Screen Floww δημιουργεί ένα ασφαλές  πεδίο  Floww  περίπου 1 μέτρο γύρω από την οθόνη του υπολογιστή, της τηλεόρασης (LCD, PLASMA κλπ.).  Κατά προτίμηση  να τοποθετείτε το Screen Floww  10 πόντους μπροστά από την οθόνη ή πάνω στην τηλεόραση.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

   

Pocket Floww
To Pocket Floww  είναι μια φορητή εκδοχή  των προϊόντων  Floww,  το οποίο δημιουργεί ένα ασφαλές  πεδίο  Floww 50 πόντους γύρω απ το σώμα και λειτουργεί και μέσα από το σώμα, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορούν τα κύτταρα ανενόχλητα να επικοινωνούν σωστά (αποφυγή κυτταρικού στρες, το οποίο προκαλείται  από την ακτινοβολία). Για μια μέγιστη λειτουργία προτείνουμε να φοράτε το προϊόν πάνω στο σώμα,  για παράδειγμα  στην τσέπη σας.

Υπάρχουν δύο μεγέθη.  
Το Pocket Floww Small  και  το Pocket Floww Medium. Κατά τη διάρκεια του ύπνου τοποθετείστε το κάτω από το μαξιλάρι  σας, ώστε να συνεισφέρει σε καλύτερη ποιότητα ύπνου και προστασία από οποιαδήποτε ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική   ακτινοβολία.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

   

Υψος περιπου 80εκ - 90 εκ


Home
Floww Set
Αποτελείται από πέντε προϊόντα, τα οποία δημιουργούν ένα σύστημα  εξισορρόπησης για το σπίτι και τοποθετούνται σε ειδικές θέσεις.

1. Geo Floww τοποθετείται στο χαμηλότερο σημείο του σπιτιού.
2. Βio Floww τοποθετείται στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού και πάντα διαγώνια. Σε διαμερίσματα τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο διαγώνια.
3. Heating Floww που τοποθετείται στο αρχικό σημείο του δικτύου θέρμανσης.
4. Electro Floww που τοποθετείται στο αρχικό δίκτυο σωλήνων του ηλεκτρικού ρεύματος.
5. Aqua Floww που τοποθετείται στο αρχικό δίκτυο σωλήνων του νερού.

Toποθετώντας  τα προϊόντα  Floww  στο δίκτυο θέρμανσης, ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, δημιουργείται  ένα ενεργειακό  πεδίο  FLoww, το οποίο έχει ισχύ προστασίας σε όλο το σπίτι (1000m3). Η τοποθέτηση του  Home Floww Set είναι πολύ απλή και όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από οδηγίες  χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

   

Υψος περιπου 80εκ - 90 εκ

Office Floww
Ειδικά συστήματα  για γραφεία, εταιρείες, σχολεία κλπ., τα  Floww  φτιάχνονται  κατόπιν παραγγελίας  με την προσκόμιση κάτοψης του χώρου για ταm2  ή  m3 μέτρα που χρειάζονται,  για μια ολοκληρωμένη προστασία.

1. Geo Floww τοποθετείται στο χαμηλότερο σημείο του σπιτιού.
2. Βio Floww τοποθετείται στο ψηλότερο σημείο του σπιτιού και πάντα διαγώνια. Σε διαμερίσματα τοποθετούνται με τον ίδιο τρόπο διαγώνια.
3. Heating Floww που τοποθετείται στο αρχικό σημείο του δικτύου θέρμανσης.
4. Electro Floww που τοποθετείται στο αρχικό δίκτυο σωλήνων του ηλεκτρικού ρεύματος.
5. Aqua Floww που τοποθετείται στο αρχικό δίκτυο σωλήνων του νερού.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.

 

Suppressing the science on Cellphones