Tweaklite

Tweaklite

Η θεραπεία του Tweaklite βασίζεται στη χρήση του φωτός. Στόχος της φωτοθεραπείας είναι η σωματική σας ευεξία και υγεία. Με την φορητή συσκευή Tweaklite έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας φωτοθεραπεία στο σπίτι.

Τη φορητή συσκευή Tweaklite την αγοράζεται μια μόνο φορά αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε, είτε εσείς είτε οποιαδήποτε μέλος της οικογένειάς σας, όσες φορές επιθυμείτε ή κρίνεται απαραίτητο, φορτώνοντας απλά μέσω διαδικτύου τις απαραίτητες για τις συνεδρίες σας με συχνότητες φωτός.

Μπορείτε επίσης να φορτώσετε την φορητή συσκευή Tweaklite με το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών», το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης για σας και την οικογένειά σας μέρα και νύχτα!

 

Η μέθοδος
Με τη φορητή συσκευή Tweaklite μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε βρίσκεστε σε ταξίδι.

Εξαιτίας του χαμηλού κόστους, με το Tweaklite έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη συχνότητα των εφαρμογών σας για την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και βελτίωση της υγείας σας.


Tweaklite. Η Συσκευή

Το φως είναι προαπαιτούμενο για την ύπαρξη της ζωής. Αποτελεί βασικό συστατικό της ίδια μας της ουσίας και απαραίτητο στοιχείο για την διατήρηση της καλής μας υγείας. Το φως και η ίαση που γίνεται μέσα από τα χρώματα του φωτός δρουν αποτελεσματικά βελτιώνοντας τόσο συμπτώματα σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η φωτοθεραπεία είναι μια από τις αρχαιότερες γνωστές μεθόδους ίασης. Αποτελεί μια 100% φυσική, μη επεμβατική μέθοδο ίασης, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσω της συσκευής Tweaklite. Η συσκευή αυτή είναι το εργαλείο μέσα από το οποίο εκπέμπονται οι απαραίτητες φωτοσυχνοτητες για την ίαση.

Μέχρι πρόσφατα η μέθοδος της φωτοθεραπείας συνηθιζόταν να εφαρμόζεται μόνο από τον θεραπευτή σας και πάντοτε στον χώρο του, κάτι που απαιτούσε να διαθέσετε συγκεκριμένο χρόνο και συγκεκριμένο ποσό χρημάτων.
Το εν λόγο κόστος ήταν ο λόγος που πολλοί από εμάς επιλέγαμε να μη ξεκινήσουμε φωτοθεραπεία, παρ’ όλο που γνωρίζαμε πόσο σημαντική θα ήταν η συμβολή της για την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Με τη φορητή συσκευή Tweaklite όμως το κόστος αυτό μειώνεται. Η μέθοδος της φωτοθεραπείας γίνεται προσιτή σε όλο και μεγαλύτερες ομάδες ατόμων. Σήμερα είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις μικροενοχλήσεις μας, για τις οποίες στο παρελθόν δεν θα μπαίναμε στον κόπο να πάμε στον θεραπευτή μας. Το πλεονέκτημα είναι προφανές: Η έγκαιρη πρόληψη αποτρέπει την κλιμάκωση των προβλημάτων και προλαμβάνει τη δημιουργία χρόνιων παθήσεων και ασθενειών.

Έτσι το Tweaklite μετατρέπεται σε ένα οικονομικό εργαλείο στα χέρια κάθε θεραπευτή ή και ιατρού, που επιλέγει να το χρησιμοποιήσει, με στόχο την ευεξία και υγεία του ασθενή του. Επιπρόσθετα, καθοριστικής σημασίας κρίνεται η χρήση της συσκευής αυτής από άτομα που διαμένουν στην επαρχία και είναι αδύνατη ή οικονομικά ασύμφορη η μετακίνησή τους στο κέντρο με στόχο τη θεραπεία τους.

 

Θεραπευτές

Οι επαγγελματίες θεραπευτές είναι γνώστες των πλεονεκτημάτων της φωτοθεραπείας και της χρήσης των συχνοτήτων του φωτός για την προαγωγή της σωματικής μας υγείας και ψυχολογικής μας ευεξίας.

Η φορητή συσκευή Tweaklite έχει την δυνατότητα να αναπαράγει κάθε χρώμα φωτός από τα 16 εκατομμύρια, στον απαιτούμενο συνδυασμό και σε συγκεκριμένους χρόνους προκειμένου να παρέχει εγγυημένες εφαρμογές και αποτελέσματα.

Για κάθε σύμπτωμα υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Όλες οι εφαρμογές βρίσκονται αποθηκευμένες σε μια βάση δεδομένων και μπορείτε να τις φορτώσετε εύκολα και άμεσα στην φορητή συσκευή Tweaklite από τον υπολογιστή σας. Εκεί βρίσκονται επίσης μια σειρά προηγμένων Tweaks τα οποία αφορούν ειδικές περιπτώσεις συμπτωμάτων και διαταραχών. Κάθε Tweak από αυτά αποτελείται από μια ακολουθία εναλλασσόμενων χρωματικών συνδυασμών που έχουν πολύ δεδομένη σειρά και προσδιορισμένη χρονική διάρκεια. Τα Tweak αυτά μέσω της φορητής συσκευής Tweaklite προβάλλονται σε συγκεκριμένα σημεία και ζώνες του ανθρώπινου σώματος, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με ακρίβεια τα συμπτώματα.

Η φωτοθεραπεία είναι πολύ ισχυρή και είναι ανώδυνη. Εντυπωσιακό είναι επίσης το πόσο λίγο διαρκεί μια θεραπεία μέσω του φωτός, ιδιαίτερα εάν τον χρόνο αυτόν τον συγκρίνουμε με τα μακροπρόθεσμα θεραπευτικά της αποτελέσματα!

Εάν είστε επαγγελματίας θεραπευτής ή γιατρός, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

 

Θεραπευόμενοι 

Ως θεραπευόμενος μπορείτε να προμηθευτείτε τη φορητή συσκευή Tweaklite από τον θεραπευτή σας ή από την Geo Health. Στη συνέχεια μόνοι σας κατεβάζετε και φορτώνετε τα απαραίτητα Tweaks στην συσκευή αυτή ανάλογα με την εφαρμογή που έχετε ανάγκη κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο καθένας να λάβει τη συνεδρία του ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε τόπο αυτός επιλέξει.

Όταν ο αριθμός των Tweaks που έχουν προαγοραστεί τελειώσουν, κάθε μέλος της οικογένειας που χρησιμοποιεί την συσκευή Tweaklite έχει τη δυνατότητα να φορτώσει άμεσα τα Tweaks που απαιτούνται για τη δική του εφαρμογή.

Η μέθοδος της φωτοθεραπείας μπορεί να εφαρμοστεί και για την ανακούφιση συμπτωμάτων στο κατοικίδιο της οικογένειας, καθώς υπάρχουν Tweaks που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ζωάκια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το tweaklite.gr