ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ξενοδοχεία και πολυτελή εστιατόρια που συνεργάζονται με τη Vitajuwel

Η  ζωή σήμερα έφτασε στη μεγαλύτερη  τεχνολογική  εξέλιξη όσο ποτέ. Τόσο μάλιστα που έχει   αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στην ίδια τη φύση και την ανθρώπινη ζωή.  Καθημερινά    χρησιμοποιούμε  τεχνικά μέσα, παρά  φυσικά  κι   έχουμε γυρίσει την πλάτη στον πλούτο που μας χάρισε η φύση, αγνοώντας τους  προγόνους μας  και  τη φιλοσοφία των Ελλήνων  που διαδόθηκε  σ ΄ολόκληρο  τον κόσμο. Σήμερα  ο σύγχρονος   άνθρωπος  μπορεί  ν΄ απολαμβάνει  μια  ατέλειωτη επιλογή  γνώσεων,  αγαθών,  φαρμάκων   κλπ. Κι ενώ τα έχουμε  όλα, γιατί  παραπονιόμαστε  καθημερινά  για  πόνους, ενοχλήματα, παθήσεις,  κατάθλιψη ; Μήπως ήρθε  η ώρα  να συνειδητοποιήσουμε  τι μας  συμβαίνει  και  να συντονιστούμε  με την πηγή της ζωής;

Το  νερό, το πιο διαδεδομένο στοιχείο   της φύσης  και το  πιο σημαντικό  για τη ζωή μας. Η  ανθρώπινη ύπαρξη   αποτελείται  από  νερό  κατά 70%  και  μέχρι  σήμερα  δεν γνωρίζουμε τις  πραγματικές του ιδιότητες. Τα  πρώτα πειράματα  για την  ενεργειακή υπόσταση του νερού,  άρχισαν τον  19ο και 20ο αιώνα,  με κυριότερο   εκπρόσωπο τον Βίλχελμ  Ράιχ. Τις τελευταίες δεκαετίες που η Κβαντική  Φυσική άνοιξε  καινούριους δρόμους,   κάποιοι  άλλοι επιστήμονες στην Ιαπωνία με   επικεφαλής τον  Masaru Emoto   και τον Dr Lorengen  κατάφεραν   να μετρήσουν στο εργαστήριο,  την  ενεργειακή φύση του νερού και τις    μεταβολές του  σύμφωνα με  το περιβάλλον,  τη μουσική,  τις σκέψεις,  τα λόγια και τα  συναισθήματα   των ανθρώπων, τα οποία   επηρεάζουν τη δομή των κρυστάλλων του  και το νερό αντιδρά σαν   ζωντανός οργανισμός.  Με τη βοήθεια ενός  Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού  και τη φωτογράφηση  των  κατεψυγμένων   κρυστάλλων  του νερού, αποτυπώθηκαν  τα αποτελέσματα.  Οι κρύσταλλοι αυτοί  είναι εντυπωσιακοί, είναι  όμορφοι και συμμετρικοί  ή χαοτικοί και   άσχημοι,  ανάλογα με το τι τους επηρέασε.  To καθαρό νερό,   παράγει όμορφους και  συμμετρικούς κρυστάλλους,  κάτι που δεν απεικονίζει   το  ακάθαρτο νερό .


Η διαμόρφωση αυτή   επιβεβαιώθηκε  και αποδείχτηκε  επιστημονικά από   το  Ινστιτούτο   Hagalis από  τον Michael Gienger   στο  Tulbingen.   Είναι  ο συνιδρυτής στην  Ομάδα Ερευνητών   που   ασχολείται με τη  Θεραπευτικη ιδιοτητα των Πολύτιμων Λίθων   στη  Στουτγάρδη και επίσης  στο  Σύλλογο  Ιατρικής  Πολύτιμων  Λίθων. Αν το νερό  είναι στάσιμο, μολύνεται  και νεκρώνεται.  Αν μολυνθεί το  νερό, η ζωή θα  πάψει  να υπάρχει.   Στην Ευρώπη  τις τελευταίες  δεκαετίες συνδυάζουν   την θεραπευτική δύναμη   των πολύτιμων κα ι ημιπολύτιμων λίθων  με την ενεργειακή φόρτιση,   την καθαρότητα του νερού   και  την καλύτερη διάθεση των  ιχνοστοιχείων,  που συνιστάται και από τους   γιατρούς. Οι κρύσταλλοι  μεταφέρουν τις ιδιότητές   τους στο νερό,  μέσω της αντήχησης   και της δόνησης , - πληροφορημένο νερό -  και ενεργούν   στο σωματικό,  συναισθηματικό και πνευματικό  επίπεδο του   ανθρώπου.  Στο νερό γίνονται επεξεργασίες   από τις δονήσεις των πολύτιμων  ή ημιπολύτιμων  λίθων,   όπου τα  πιο μικρά στοιχεία που λέγονται clusters αλλάζουν    τη μορφή τους 1000 φορές ανά  δευτερόλεπτο. Επαναφέρουν  την  ισορροπία στην  ενέργεια και   βελτιώνουν  τις ασθένειες.


 

Πατηστε εδω για να δειτε τον τιμοκαταλογο


Vitajuwel 5 Εlements

Vitajuwel Diamond Mixture
Vitajuwel Fire of Sensuality
Vitajuwel Fit and Lean
Vitajuwel Halite, "Salt of the Kings”
Vitajuwel Harmony
Vitajuwel Skincare
Vitajuwel Kids
Vitajuwel Regeneration
Vitajuwel Sunny Morning
Vitajuwel Vino
Vitajuwel Wellness Basic Mixture
Vitajuwel The Gain Momentum
Vitajuwel Enjoyment of Water
Vitajuwel Inspiration
Vitajuwel Inner Purity
Vitajuwel Happy Moments
Vitajuwel Phiolino

1ο Βραβείο 2008 Gastro Vision Forderpreis από το GKS για την άψογη ποιότητα των λίθων

H γυάλινη ράβδος VitaJuwel με τους πολύτιμους λίθους της επιλογής σας, τοποθετείται στην φυσητή γυάλινη χειροποίητη κανάτα και σε 7 λεπτά μας προσφέρει πληροφορημένο πόσιμο νερό.
Η ποιότητα και το PH του βελτιώνεται με φυσικό τρόπο μέσω της μοριακής δόνησης των πολύτιμων λίθων, καθαρίζεται από επιβλαβείς ουσίες, αυξάνεται το οξυγόνο του και εμπλουτίζεται από την βιοδιαθεσιμότητα των ορυκτών.

Συνιστάται από γιατρούς και θεραπευτές.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerVitaJuwel - Ιδανικό, πρωτότυπο και προσωπικό δώρο για την απόλυτη Υγεία.

   
Vitajuwel Wine Set
Αμέθυστος – Rock Crystal

Αμέθυστος : Προστατεύει από το γεωπαθητικό στρες και τις αρνητικές ενέργειες . Είναι φυσικό ηρεμιστικό. Τονώνει την παραγωγή ορμονών και συντονίζει το ενδοκρινικό σύστημα και το μεταβολισμό. Καταπολεμά την αϋπνία και τη διάρροια, διάφορες μορφές μολύνσεων και ατελειών του δέρματος. Προστατεύει από δερματολογικά προβλήματα και το διαβήτη. Καταπραυνειι την ημικρανία, καταπολεμά τη νευρικότητα, τις νευραλγίες και κάθε είδος αρνητικού συναισθήματος. Είναι καθαριστικό για το αίμα, ανακουφίζει το σωματικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό πόνο ή στρες. Ενδυναμωνει τις θεραπειες για τις ασθένειες των πνευμόνων και της αναπνευστικής οδού, καθώς και τις ασθένειες του πεπτικού συστήματος.

Rock Crystal : Προστατεύει και εξουδετερώνει την ακτινοβολία, προσφέρει ισορροπία και βοηθά τη συγκέντρωση. Αποτοξινώνει, ηρεμεί τους πόνους στο στομάχι και την καρδιά, τον πυρετό και βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, βοηθά την κατάθλιψη, μειώνει τις φλεγμονές, τις ζαλάδες και την διάρροια. Καθαρίζει τον οργανισμό, βοηθά στην ανάρρωση και τις παθήσεις της ακοής. Επίσης μειωνειι τους πόνους στην πλάτη, τους πόνους περιόδου και βοηθά στην ναυτία.

Επιπλέον προϊόντα

     
       

Decanter classic (1.5 liter)

Lid for the Decanter classic

       

Storage case for 3 VitaJuwels (stainless steel)

Storage case for 5  VitaJuwels (aluminium)

       

Storage case for 7 VitaJuwels (aluminium)

Retainer Chain