Σήμερα η σύγχρονη ιατρική με το σύστημα Energy Medicine Test,  επιλέγει το κατάλληλο
για τον κάθε ασθενή φάρμακο με 100%απόδοση.

 

Πρόγραμμα ENERGY MEDICINE TEST (Σύγχρονη μέθοδος μέτρησης απόδοσης φαρμάκων)
Προγραμματα I-Health
ENERGY SCREENING-THERAPY
ENERGY MEDICINE TEST
ΨΗΦΙΑΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ- ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
MENTAL BALANCE
(ANTI STRESS – ΒURN OUT – DEPRESSION)
CORE BELIEF - ALLERGY
THERMO-BODY SCAN
   RAYMEDY SCAN - ZAP SCAN e.t.c
WELLNESS
FOOD
ENERGY SKINCARE
BUSSINESS PROGRAM
SPORTS COACHING
ΣΧΕΣΕΙΣ (RELATIONS)
JET LAG
Raymedies

Γρήγορο : μέτρηση 6 σημείων.
Αξιόπιστο :  με τη χρήση ειδικού στυλό μέτρησης .
Οικονομικά προσιτό : με άνετο ασύρματο αισθητήρα.

Απλός, ουσιαστικός και ακριβής έλεγχος μέτρησης των ουσιών / φαρμάκων και θεραπευτικών συχνοτήτων (ψηφιακά φάρμακα Raymedies).

 Η αρχή επί της οποίας βασίζεται η  I-Health δεν είναι καινούρια, αλλά η τεχνολογία της μέτρησης είναι.  Αυτή η νέα μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παλαιότερο προ 50 ετών σύστημα EAV, ή με τον ηλεκτροβελονισμό σύμφωνα με τον Voll. Είναι πραγματικά ένα θαύμα το γεγονός ότι πριν από τόσο πολύ καιρό αναπτύχθηκε το  EAV και διατηρείται,  αλλά παραμένει σχεδόν αμετάβλητο.

Μέτρηση Φαρμάκου

Πως γίνεται η μέτρηση φαρμάκου ηλεκτρονικά ?

Μετράμε σε  κάθε ένα από τα 6 σημεία - Ting στο δεξί χέρι για σχεδόν 3 δευτερόλεπτα.
Η μέτρηση   δεν  μπορεί να γίνει απλούστερη.
Το  ειδικό στυλό τοποθετείται στο σημείο μέτρησης έως το σύστημα να δείξει ότι η μέτρηση έχει ξεκινήσει και στη συνέχεια μετράται το επόμενο σημείο με τον ίδιο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της μέτρησης βλέπετε το δείκτη στο ρολόι  EAV γνωστό ως «Ζeigerabfall»,  το οποίο μπορεί και να ακουστεί.
Το ρολόι στον πίνακα  γίνεται πράσινο χρώμα όταν  το Ζeigerabfall  βρίσκεται  εντός των προβλεπομένων ορίων.
Το ρολόι γίνεται κόκκινο  όταν το Ζeigerabfall   είναι μεγαλύτερο.
Μεγάλα Ζeigerabfall  δείχνουν αστάθεια των αντιστοίχων μετρήσεων.
Στη συνέχεια το προϊόν δοκιμής (φάρμακα, ουσίες, τροφές κλπ.) τοποθετούνται σε ένα δίσκο δοκιμών ή αμπούλα και μετρούνται τα υπόλοιπα σημεία.

Κάτω από την επίδραση ενός ή περισσότερων φαρμάκων ή προϊόντων πρέπει να πετύχουμε το ιδανικό και αυτό σημαίνει  όταν όλα τα σημεία (ρολόγια) είναι σταθερά πράσινα.
Πιέζοντας λίγο ή πολύ το στυλό η μέτρηση δεν επηρεάζεται, διότι η πίεση στο σημείο μέτρησης γίνεται μέσω της σταθερότητας του ελατηρίου που υπάρχει στο στυλό.
Με τη πίεση στο σωστό σημείο γίνεται   σταθερή επαφή με το σημείο μέτρησης,  που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.

Ακριβής μέτρηση, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες

Με ακρίβεια, ανώδυνη, χωρίς πίεση με ηλεκτρονικό Ζ.Α. (Zeigeabfall  βάσει του Voll-diagnostiek).
Με την συνεχή μηχανική πίεση του ειδικού στυλό, το οποίο δεν χρειάζεται κάποια προσαρμογή για την κάθε  μέτρηση.
Ούτε χρειάζεται να το υγραίνουμε.
Το ηλεκτρονικό και μηχανικό φορτίο στο σύστημα είναι ελάχιστο.
Η ακρίβεια και η αναπαραγωγιμότητα είναι υψηλές.
Είναι εύκολο στην εκμάθηση, απλό στην εφαρμογή και αξιόπιστο στην απεικόνιση στην οθόνη για το  γενικό αποτέλεσμα .
Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, που απαιτείται για την εκτέλεση.
Υπάρχει η δυνατότητα εκτεταμένου διαγνωστικού ελέγχου με επιλογή από άλλα σημεία μέτρησης.
Είναι πολύτιμο στην επικοινωνία με τον ασθενή, διότι τα βελτιωμένα αποτελέσματα απεικονίζονται στην οθόνη.
Πρωτόκολλα δοκιμής και σημεία μέτρησης μπορούν να τροποποιηθούν κατά την κρίση σας, να δημιουργούνται και να αποθηκεύονται.
Σε οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να γίνει δοκιμή,  σε βιταμίνες, φάρμακα,  ομοιοπαθητικά φάρμακα, τρόφιμα κλπ.
Επίσης τα  Raymedies από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της  I-Health μπορούν να μετρηθούν γρήγορα.
Τεχνική  Zeigerabfall

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις κάνοντας τη μέτρηση των
6-Τing  σημείων, έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα.
Τοποθετούμε το ειδικό στυλό  σε ένα σημείο και πιέζουμε. Ξεκινάμε τη μέτρηση ανά σημείο  ανά  3 δευτερόλεπτα, μέχρι να ολοκληρωθεί η μέτρηση και στα 6 σημεία.  
Το αποτέλεσμα της μέτρησης εμφανίζεται στην οθόνη. Με μια ματιά μπορούμε να διακρίνουμε τα ασταθή σημεία.

Σε μια συσκευή ελέγχου  (δίσκο δοκιμής ή αμπούλα , την οποία κρατάμε στο αριστερό χέρι),  τοποθετείται το  πρώτο φάρμακο και το πρώτο ασταθές σημείο μετριέται. Εάν σε αυτό το σημείο η ένδειξη έχει ολοκληρωθεί και καταγραφεί από  την δόνηση της ουσίας (πληροφορία), συνεχίζουμε στο επόμενο σημείο κλπ.

Κατόπιν δοκιμής ενός  συνδυασμού από διάφορα είδη φαρμάκων, για μια συγκεκριμένη πάθηση, φτάνουμε στο αποτέλεσμα της επιλογής του καταλληλότερου φαρμάκου (το πρώτο φάρμακο επιλογής είναι αυτό στο οποίο τα περισσότερα ρολόγια είναι  πράσινα και με το μικρότερο σκορ περίπου στο 100).

Με ακρίβεια, γρήγορα και χωρίς παρενέργειες

Κατά τη διάρκεια της μέτρησης 150. 000 δείγματα  περνάνε από το χαμηλής τάσεως  ρεύμα (περίπου 0.5 μΑ) και η διακύμανση της αντίστασης καθορίζεται σε  ΚΟhm ανά δευτερόλεπτο. Το ηλεκτρονικό και μηχανικό φορτίο του συστήματος  είναι ελάχιστο αλλά η ακρίβεια και η αναπαραγωγιμότητα  είναι πολύ υψηλά .

Το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να αποθηκευτεί. Αποδεικνύεται ότι αυτή η μέθοδος  βρίσκει τα κατάλληλα φάρμακα -  προϊόντα  ακόμα πιο γρήγορα σε σχέση με τα κλασσικά ΕΑV συστήματα.

Παίρνει ελάχιστο χρόνο για την εκμάθησή του, αλλά χρειάζεται καλή γνώση της λειτουργίας των φαρμάκων  (ιδανικό για γιατρούς – φαρμακοποιούς  κλπ)
Η ακρίβεια και η ορθότητα της μέτρησης δεν επηρεάζεται από το πρόσωπο που διενεργεί τις μετρήσεις. Η ΕΜΤ μέτρηση  μπορεί επίσης να ανατεθεί σε τρίτους, καθώς είναι προφανές τι πρέπει να δοκιμαστεί.

Η  επικοινωνία  με  τον ασθενή είναι ιδιαίτερη, όπως έχει αποδειχθεί από την Ευρώπη και την Αμερική (από εμπειρίες γιατρών και φαρμακοποιών),  γιατί  έχουμε άμεσα βελτιωμένα αποτελέσματα σε σχέση με την ασθένεια, για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης  και στην οθόνη.

Τα  Raymedies είναι θεραπευτικά παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία και  χρωματοσυχνότητες  φωτός, τα οποία δημιουργούνται από την  I-Health και μπορούν όπως   και τα φάρμακα με το σύστημα ΕΜΤ να επιλεχθούν.

Για πιο δύσκολες περιπτώσεις το Thermoscan είναι το ιδανικό.

Ενδεικτικές εμπειρίες με το ΕΜΤ

Πως  λειτουργεί στην πρακτική.

Κάποιες εμπειρίες τον περασμένο χρόνο σε ένα πολυσύχναστο ιατρείο στην Ολλανδία

1. Σε ένα ασθενή με ένα απόστημα στο αριστερό στήθος ο γιατρός του έγραψε ένα αντιβιοτικό, το οποίο δεν είχε καμιά επίδραση. Ο ασθενής  ζήτησε από το γιατρό να του μετρήσει το φάρμακο και κατά τη μέτρηση σε κανένα γράφημα δεν υπήρξε ένδειξη σταθερότητας.
Η πρόσληψη  του αντιβιοτικού σταμάτησε. Στην μέτρηση ή ένδειξη έδειξε σταθερή απόδοση σε ένα αντιμυκητιασικό φάρμακο και η πρόσληψή του οδήγησε σε γρήγορη επούλωση.

2. Ένα διανοητικά ανάπηρο παιδί είχε έκζεμα σε όλο το σώμα του.
Με βάση τις μετρήσεις καταγράφηκε ότι πρόκειται για μια παρασιτική ασθένεια, η οποία φανερώθηκε μέσω της σταθεροποιητικής επίδρασης ενός αντιπαρασιτικού φαρμάκου.
Η μητέρα εξήγησε ότι το παιδί της πολύ συχνά αγκάλιαζε και φιλούσε το σκύλο τους. Μετά τη θεραπεία το έκζεμα εξαφανίστηκε.

3. Μετά από ένα ξυλοδαρμό ο ασθενής είχε πόνους στον αυχένα.
Δοκιμάσαμε με ειδικές  Ι-Ηealth  συχνότητες για την σπονδυλική στήλη. Τα Raymedies   Neurotron  και Nevrotron  είχαν θετική ένδειξη.  Globuli (κόκκοι λακτόζης)  ενεργοποιήθηκαν (με ηλεκτρομαγνητική  δόνηση) με τις συχνότητες και δόθηκαν στον ασθενή.
Μετά από περίπου 5 μέρες ο πόνος πέρασε.

Χωρίς αυτή τη δυνατότητα, είπε ο γιατρός, θα έπρεπε να στείλω τον ασθενή μου σε νευρολόγο  και ενδεχομένως να απαιτείτο να  κάνει και μια  μαγνητική τομογραφία.
Μια άλλη επιλογή θα ήταν να συνταγογραφήσει ένα παυσίπονο το οποίο  από τη μια θα τον επιβάρυνε (παρενέργειες) και ίσως θα παρέμενε χωρίς αποτέλεσμα.
Μια αυθόρμητη ανάκαμψη είναι απίθανη με βάση τη σοβαρότητα του πόνου, που ήδη επιμένει επί μια βδομάδα πριν την επίσκεψη στο γιατρό.

Η πρακτική δείχνει ότι το  I-Health  Compact  System είναι απαραίτητο για την καθημερινή διάγνωση στα ιατρεία και λόγω της ταχύτητας αλλά και ως διαγνωστική προοπτική από θεραπευτικής πλευράς.

Compact plus

Στο «Raymedies» μπορείτε να διαβάσετε ότι
τα φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες κλπ. εκπέμπουν δονήσεις (ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες) οι οποίες σχετίζονται με το φάρμακο. Η Ι-Health έχει δημιουργήσει παλμικά μαγνητικά πεδία με ισχυρές επιρροές.  Οι ιδανικές συχνότητες της Ι-Ηealth χρησιμοποιούνται για ειδικές παθήσεις και ειδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα ή για την ανίχνευση της αιτίας της ασθένειας.
Επίσης μπορούν να εφαρμοστούν σε υγρά ή ομοιοπαθητικά  globuli να ενεργοποιηθούν με την ίδια συχνότητα που ο ασθενής έχει ανάγκη.
Με τον τρόπο αυτό ο ασθενής μπορεί να υποστηρίζει  την θεραπεία και στο σπίτι.

Το Compact – Plus είναι ένα συμπλήρωμα του Ι-Ηealth  Compact με το σύστημα  ενεργειακών δοκιμών φαρμάκων. Το Compact Plus  περιλαμβάνει λογισμικό και τα  παρακάτω  απεικονισμένο Raycer.

   

 

        
Το Raycer είναι μια συσκευή με ενσωματωμένο μαγνητικό πεδίο, το οποίο μεταφέρει τη συχνότητα των Raymedies σε υγρά φάρμακα ή ομοιοπαθητικά globuli.

 
Με το  Compact  System  μπορείτε μέσω ΕΜΤ να επιλέξετε τα Raymedies, τα οποία έχουν μια θετική επιρροή στον ασθενή σας. Αν βρεθούν παραπάνω από ένα θετικά Raymedies, τα καταγράφουμε και το αποθηκεύουμε στο αρχείο θεραπειών.  Τo Raycer είναι συνδεδεμένο με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μπορείτε να αναζητήσετε, τα επιλεγμένα φάρμακα στον Server  του εργοστασίου.

Πως επιλέγουμε τα σωστά  Raymedies

Τα  Raymedies υπάρχουν για όλα τα βασικά ενεργειακά σημεία σε ατομικό επίπεδο, για ουσιαστικά προβλήματα, αποτοξίνωση, stress, συγκρούσεις στην σκέψη και συναισθηματικές διαδικασίες, συμπτωματικές καταγγελίες, πόνους, ουλές κλπ.
Υπάρχουν επίσης  Raymedies για την αντιμετώπιση χρονίων προβλημάτων, όπως βακτήρια, ιούς, παρασιτικές και μυκητιασικές λοιμώξεις,  για οδοντιατρικά υλικά, τροφική δυσανεξία, γεωπαθητική ενέργεια και τoξικά φορτία.
Μέσα από το μενού , θέτουμε το πρόβλημα και το  Raymedy που βρίσκουμε γίνεται δοκιμή με το EMT.

Αυτές είναι οι περιοχές εφαρμογής :
Chacatrons :  για την προσωπικότητα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναγνώριση και την παρατήρηση.
Diatrons  :  λεμφικές, ρευματικές και αλλεργικές  διαταραχές.
Stimutrons   :   για ισχυρή   σωματική, πνευματική, συναισθηματική αποτοξίνωση και  εναρμόνιση.
 Emotrons : σύγκρουση ανάμεσα στη σκέψη και το συναίσθημα. H αναγνώριση και το ξεμπλοκάρισμα.
Qitrons εμπλοκή της ενέργειας  στους μεσημβρινούς.
Symptrons : Γρήγορη  ανακούφηση συμπτωμάτων  από αρθριτικά, βρογχικά, καρδιολογικά προβλήματα, σύνδρομα πόνου όπως ημικρανία, εμμηνόπαυση, αϋπνίες και προβλήματα μεταβολισμού.
Archetrons :  εναρμόνιση βασικής ενεργειακής δυσλειτουργίας.
Sanotrons : χρόνια προβλήματα και μολύνσεις από βακτήρια, ιούς, παράσιτα και  μύκητες. Οδοντιατρικά υλικά (κορώνες, σφραγίσματα κλπ.), τροφική δυσανεξία, γεωπαθητικές και τοξικές επιβαρύνσεις.
Alarm points :  για  όργανα τα οποία έχουν υποστεί βλάβη από  ψυχοσωματικά προβλήματα, όπως φόβος προσαρμογή, αποδοχή και  ψυχολογικά τραύματα.

Η  GEO HEALTH  διοργανώνει  ενημερωτικές παρουσιάσεις και σεμινάρια σε συνεργασία με την Ι-Ηealth της Ολλανδίας, για γιατρούς, φαρμακοποιούς και φαρμακευτικές εταιρίες .
Επίσης ειδικά προγράμματα για ομοιοπαθητικούς  και  εναλλακτικούς θεραπευτές.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να δηλώσετε συμμετοχή στο Site μας στα Σεμινάρια.
Η GEO HEALTH θα σας ενημερώνει για τις ημερομηνίες και το κοστολόγιο.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η I-Health της Ολλανδίας ενημερώνει και αρχειοθετεί τα φάρμακα της εταιρείας σας  και στη συνέχεια θα παραλάβετε από την  GEO HEALTH το  test box  που θα περιλαμβάνει όλα σας τα φάρμακα προς χρήση των ειδικών.
Επίσης η εταιρία σας μπορεί να διοργανώσει ένα  ενημερωτικό σεμινάριο προς ενημέρωση  όλων των  συνεργατών σας, πάντα με την υποστήριξή μας.

H Ολλανδική εταιρεία GEO HEALTH ανοίγει νέους ορίζοντες  για την Ελλάδα με το Ι-Health System στον κλάδο της υγείας, για τους ειδικούς που πιστεύουν σ ένα καλύτερο αύριο

Για περισσοτερες πληροφορεις σχετικα με τα ψηφιακα φαρμακα μπορειται να πατησετε εδω